Kontakta mig gärna!

Jag som driver nättidningen nukunskap.se och företaget Nukunskap AB heter Lisa Blohm och är journalist sedan många år.

Det är jag som syns på bilden, som fotografen Lars Hallström har tagit. Jag har jobbat på olika tidningar, på nyhetsbyrå och med nyhetssajter. Där har jag skrivit om lokala nyheter och inrikesnyheter, sport, forskning och mycket annat.

Jag har i flera år velat jobba med journalistik för barn, unga och skolan. Därför startade jag nukunskap.se. Jag har erfarna lärare i min närhet som bollplank i arbetet med sajten. Nukunskap AB gör också ett digitalt nyhetsquiz med bilder, som både skolor och privatpersoner prenumererar på. Nu har vi också kommit med ett första frågespel i pappersformat, Sagolika Frågor.

Med din hjälp vill jag göra det här till en riktigt bra sajt för barn och ungdomar. Hör gärna av dig till mig med frågor, synpunkter eller tips!

Lisa Blohm
lisa@nukunskap.se

0733-39 26 22
Twitter: @blomlis och @nukunskap

P.S. Förutom att vara journalist har jag skrivit en bok med tips på hur man blir bra på ordspel som Wordfeud och Scrabble. (Om du vill utmana mig på en Wordfeudmatch, så spelar jag under namnet Ordberoende72. Men jag tackar nej till matcher med slumpat bräde.)